Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Stabilitate pentru viitor

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Teava pentru canalizare SN4 si SN8 corugate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Teava pt canalizare SN4 si SN8 coru
Out Of stock
Descriere
Teava pt canalizare SN4 si SN8 corugate folosite in transportul apelor menajere, pluviale cuprinde urmatoarele:

Scopul:

Tuburile corugate de drenaj si canalizare, fitingurile si obiectele pentru sudura sunt adecvate pentru constructia retelelor de drenaj gravitationale pentru scurgere canalizarii, apelor infectate, apei de ploaie, subteran si ape industriale. Sistemul de tuburi corugate pentru canalizare si drenaj este un nou sistem de drenaj si canalizare din excese de PVC-U.

Aceasta constructie are in comun cu cea traditionala cele doua parti plane ale tubului, o mai mare capacitate statica si sunt mai usoare.

Productia de fitinguri:
Fittingurile sunt fabricate prin sudarea fitingurilor fabricate. Singura exceptie este ramificatia unghiulara fabricate prin modelare injectata.

Rigiditate:

Tuburi DN300 si DN400 conform seriei SN8 ex. Cel putin 8kNm-2
Tuburi DN200, 600, 800, 1000 conform seriei SN4 ex. Cel putin 4kNm-2

Inele de etansare:

Inelele de etansare nu trebuie sa aibi un effect in detrimental sistemului de tuburi si trebuie sa faca astfel incat testul de montaj sa nu esueze in fata cerintelor de performanta date de STN 64 3218 clauza 9. Materialul inelului de etansare trebuie sa fie conform cu STN EN 681 – 1.

Adezivi:

Inelele de etansare nu trebuie sa aibi un effect in detrimental sistemului de tuburi si trebuie sa faca astfel incat testul de asamblare sa nu esueze in fata cerintelor de performanta date de STN 64 3218 clauza 9. Adezivul trebuie specificat de catre fabricantul tuburilor si al fitingurilor.

Montajul sistemului de tuburi:

Montarea si imbinarea tuburilor si fuitingurilor este efectuata prin mufa de imbinare cu inel de etansare. Imbinarea sistemului de canalizare este facuta cu ajutorul unui Dispozitiv de montaj cu maner Acesta este fabricat si si furnizat de catrea compania VUIS– pomparea apei si canalizare Lamačská 8, Bratislava.

Marcarea:

Elementele de marcaj trebuie printate sau formate direct pe component sau pe o eticheta astfel incat dupa stocare, instalare lizibilitatea ceruta sa fie mentinuta.

Fabricarea tuburilor:

- numele fabricantului su numele marcii,
- dimensiunea nominala,
- materialul,
- clasa de rigiditate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura