Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Stabilitate pentru viitor

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geocompozit planar Enkadrain Findrain

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Geocompozit planar Enkadrain Findra
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Informatii produs:

Enkadrain Findrain este un geocompozit planar, care inlocuieste sistemul de drenaj francez, traditional cu foarte multa munca mecanica si umana.

Enkadrain Findrain este proiectat sa colecteze si sa transporte apa in plan vertical si orizontal.
Este de noua ori mai eficient decit sistemele conventionale umplute cu pietris si mai ieftin

Aplicatii ale Enkadrain Findrain:

• La drenarea marginilor autostrazilor si a drumurilor
• La interceptarea si captarea apelor subterane la terasamente si baraje, crescind astfel stabilitatea in timp
• In agricultura
Enkadrain Findrain este foarte util si usor de montat, bazandu-se pe aceeasi tehnologie ca si celelalte produse Enkadrain.

Enkadrain Findrain este un produs tri-dimensional, cu un miez de drenare si filtrare de textul netesut, care este inchis la margine termic. Acest lucru ajuta la prevenirea infiltrarii si intrarii in sistemul de drenare al particulelor/pietrisului de dimensuni mici Enkadrain Findrain este dotat cu un cordon, care se trage la instalarea tevii de drenaj, in acest fel se reduce complexitatea instalarii si montajului tevi. Enkadrain Findrain este acceptat ca o alternativa la solutiile celor care consuma timp si energie, prin instalarea sistemelor capilare cu pietris pt colectarea si drenarea apelor.

Enkadrain Findrain se instaleaza in plan vertical pt a drena apa din sol. Odata instalat, geocompozitul colecteaza apa care se infiltreaza in nucleu se transporta longitudinal si o descarca in tevile de drenaj sau canalele de evacuare.

Reducind presiunea apei si permitind apei sa se infiltreze in Enkadrain � Findrain, intr-un mod controlat, ajuta la evitarea colapsului pantei si al solului hidraulic sa se destrame.

Utilizat la marginile/acostamentul drumurilor Enkadrain Findrain elimina apa in mod controlat si in siguranta, prevenind pietrisul si materialele utilizate la formarea bazei de sub paviment, sa fie slabit prin crearea capilaritatii apei in aceste locuri.

In mamagementul agriculturii, Enkadrain Findrain poate fi utilizat pt drenarea de suprafata prin eliminarea apei, fara a fi necesara utilizarea rigolelor/ canalelor deschise care ar reduce suprafata
de cultivat. Prin aceasta se creaza si o ratie apa-aer in locurile poroase ale solului.

Gama de produse oferita de GL GEOSINTEX din gama Enkadrain Findrain cuprinde urmatoarele tipuri de produse care se pot adapta la proiectele unice

• Enkadrain Findrain 5006H/0.50+200
• Enkadrain Findrain 5006H/1.0+200.

Folosirea si utilizarea imaginilor si textelor fara acordul scris al firmei GL GEOSINTEX SRL, se sanctioneaza conform legii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura