Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Stabilitate pentru viitor

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geocompozit planar Enkadrain Premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GEOCOMPOZIT PLANAR ENKADRAIN PREMIU
Out Of stock
Descriere
Informatii produs

Enkadrain Premium este un geocompozit tri-dimensional cu o rata de filtrare al apei/ fluidelor foarte mare, chiar si la un gradient hidraulic – unghi - foarte mic si la o presiune mare.

Enkadrain Premium in aplicatiile verticale
ca si drenant este utilizat in spatele
imbinarilor la poduri, pereti de sustinere
din beton, peretii subsolurilor ale cladirilor
multi-etajate.
Enkadrain Premium in aplicatiile orizontale
ca si drenant este utilizat la substratul acoperisurilor de parcari, acoperisuri de gradina tip verde, unde presiunea compresiva este foarte mare, volum mic si al greutatii ofera un avantaj semnificativ comparat cu alte ma]teriale conventionale.

Descriere produs:

In mijlocul desertului, in apropiere de Phoenix, Arizona (USA) inginerii in constructia autostrazii Aqua Fria, au specificat folosirea Enkadrain Premium ca strat de drenare al apei, in dedesubtul placii de beton, formind un liner masiv de canale de drenaj indealungul autostrazii.

Enkadrain Premium are o caracteristica independenta de drenare unica si rezista la intemperii cum ar fi cele catastrofice.

Geocompozitul Enkadrain Premium a fost ales in favoarea sistemelor traditionale de drenaj, de tip filtru agregat datorita usurintei de manuire, d.p.d.v. al instalarii si instalarea lui la un raport de 1:3 din partea de canal.

Cablurile si firele au montate direct pe Enkadrain Premium inainte sa se toarne mixtura de beton. La aceasta lucrare au fost folositi peste 36.000m2 de geocompozit Enkadrain Premium.

Enkadrain Premium este conforma si cu cerintele de strat protector al membranelor impotriva infiltratiilor in concordanta cu DIN 18195(Germania).

In afara de faptul ca este folosit pt drenare, structura tri-dimensionala al miezului central din poliamida de monofilament, poate fi folosit si ca izolatei antifonica.

Enkadrain Premium absoarbe vibratiile de sunete din apropiere, ca de exmeplu de pe suprafetele dedesubtul tramvaielor si al cailor ferate, al trenurilor.
Care tip de Enkadrain Premium sa folosim? Acest lucru depinde foarte mult de adincimea constructiei. Sistemul de drenare Enkadrain Premium ofera o gama larga de solutii.

Pt cladiri cu etaje multiple in subsol este foarte ideal. Pentru aceasta cel mai util poate fi Enkadrain Premium ST si TP, in special pt subsoluri foarte adinci.

Enkadrain Premium poate fi folosit si la taierea si
acoperirea tunelurilor, pentru a drena afara apa ce se
infiltreaza si este folosit astfel ca garnitura protectoare de infiltratie.

Enkadrain Premium TP a fost folosit pt imbinarea si
drenarea in vertical al noului pod din Germania,
Cologne/ Rhine-Main si linia de cale ferata rapida
München-Ingolstadt, ca si in foarte multe alte proiecte de acest gen din toata lumea.

Avind o structura flexibila si o forma unica, Enkadrain Premium, poate fi folosit cu usurinta si adapta la orice forma geometrica cu un minim de pierderi de material.

Enkadrain Premium s-a dovedit dea lungul anilor ca un foarte bun in folisirea intensiva si extensiva la acoperisurile verde, ecologice. Pentru aceasta a fost folosit Enkadrain Premium 20H si Enkadrain Premium ST, pt a elimina surplusul de apa in siguranta.
Alte tipuri de Enkadrain Premium au fost proiectate sa se poata folosi la suprafetele de parcari, de piete si combinatii de pavaje.

Gama de produse Enkadrain Premium, cuprinde urmatoarele tipuri de produse care se pot adapta la proiectele unice.. Mentionam ca acestea se pot mari cu timpul avind in vedere evolutia tehnologica si al domeniilor de utilizare.

• Enkadrain Premium ST/1-2s
• Enkadrain Premium TP/1-2s
• Enkadrain Premium TPL/1-2s
• Enkadrain Premium TPL/1-1s

Folosirea si utilizarea imaginilor si textelor fara acordul scris al firmei GL GEOSINTEX SRL, se sanctioneaza conform legii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura